Kategorija

Ogrlice

Pogledajte kolekciju ogrlica Zlatare Babić sa cirkonima ili sa dragim i polu-dragim kamenjem

Uspomena Bliska Vašem Srcu

Kombinacije belog i žutog zlata, sa raznobojnim kamenčićima ili simbolom nečega što Vam predstavlja veliku važnost, ogrlice mogu biti idealne kao poklon za rođendan, godišnjicu venčanja ili dragu uspomenu. Pogledajte našu jedinstvenu ponudu ogrlica i izaberite uspomenu za ceo život.

Sa Cirkonima

Sa Dragim Kamenjem

Zlatara Babić obraća pažnju na ukus i želje svojih mušterija, pa sa tim iskustvom pažljivo osmišlja ogrlice koje ćete sa ljubavlju nositi svaki dan ili u posebnim prilikama. Kolekcija Lena je zlatan nakit kružnog dizajna, koji nosi simboliku života i skladnosti, sa ukusom ukrašen dragim kamenjem, dijamantima i fancy safirima raznovrsnih boja, koji upotpunjuju njegovu vrednost. Pogledajte nove artikle Zlatare Babić iz kolekcije Lena:

Ogrlice Cene

Cene ogrlica u Beogradu mogu varirati u velikom rasponu – u zavisnosti da li tražite ogrlice od belog zlata, ogrlice od žutog zlata ili ogrlice od srebra. U Zlatari Babić se konstantno trudimo da pratimo trendove u nakitu od zlata i srebra, kako bi ponudili što bolji izbor ogrlica i naravno pružili najbolje cene ogrlica u Beogradu. Pogledajte ažurirane cene ogrlica u našem cenovniku: