Kategorija

Burme

Zlatara Babić nudi jedinstvene burme, izradjene ručno i mašinski. Burme mogu biti od belog, žutog i crvenog zlata, ili kombinacije ove tri legure.

Kolekcija

Burme iz kolekcije Royal zadovoljiće i najizbirljivije. Zato budite radoznali i zavirite u našu kolekciju burmi, izaberite pravi par u beloj, žutoj, roze ili kombinaciji ovih boja, dodajte po neki cirkon ili brilijant, a sa unutrašnje ili spoljašnje strane ugravirajte neki stih omiljene pesme, notu ili jednostavno datum vašeg venčanja.

Kolekcija

Vođeni ljubavlju i svojim potrebama izaberite burme koje svojim izgledom zadovoljavaju i sadašnji a i neki budući trenutak, kada će one biti i dalje simbol vaše ljubavi. Prilikom njihovog izbora nikako ne treba da sledite ukus većine jer je najveći trend, za sva vremena, isticanje individualnosti dvoje ljudi koji se vole.

Kolekcija

U nakitu moda se ne menja velikom brzinom, kao sto je to slučaj sa odevnim predmetima, tako da sve što je moćno i senzualno ostaje aktuelno dugi niz godina. Klasičan stil burmi jednostavnih linija uvek je dobar izbor u pogledu održavanja, korekcije i kombinovanja sa drugim komadima nakita. Tradicionalna forma ovih burmi može biti opet jedinstvena zbog njihove završne obrade i strukture, tako da ih to čini uvek pomalo drugačijim.

Kolekcija

Novom kolekcijom Spring dozivamo lepo vreme. Razigrana forma ove kolekcije je za sve one koji vole spoj modernog i tradicionalnog. Matirane površine ovih burmi, koje su ukrašene sa ponekim cirkonom ili dijamantom, čine ih atraktivnim i  za sadašnja i buduća vremena koja dolaze, jer odišu neprolaznom lepotom i kvalitetom.

Kolekcija

Nije lako pronaći pravi par burmi, iako postoji verovanje da je pri izboru burmi ili vereničkog prstena, onaj koji se prvi dotakne pravi. Ipak ne žurite i razmislite jer burme kao znak ljubavi, predstavljaju krunu vaše ljubavi. Budite izbirljivi u izboru simbola vaše zajedničke priče.

Zlatne Burme

Burme se proizvode u raznim kombinacijama zlata, brilijanata ili cirkona. Sa unutrašnje strane burme mogu biti ravne, poluokrugle ili anatomske u odnosu na poprečni presek, a svi modeli burmi mogu biti diskretno matirani, dijamantizirani ili sjajni. Po vašoj želji, specifične porudžbine burmi se rade sa zadovoljstvom. Na Vama je da izaberete. Budite jedinstveni u izboru, osmišljavanju, kreiranju Vašeg nakita.

Prema tradiciji zlatne burme su simbol ljubavi. Burma se nosi ceo život tako da ona mora biti lepa, udobna i kvalitetna. U Zlatari Babić izrađujemo i prodajemo burme po želji i zamisli od Vas i Vaše bolje polovine.

Legure zlata i nikla se najčešće koriste za izradu zlatnog prstenja i burmi. Zlato od kojeg se izrađuju burme je uglavnom četrnaestokaratno. U kombinaciji sa brilijantima, dragim kamenjem ili cirkonima. Izradjujemo burme prema Vašim željama, potrebama i mogućnostima. Vaše burme ćemo napraviti u dogovoru sa Vama. Želeli bismo da podelimo sa Vama naše iskustvo i umeće i da za Vas napravimo samo najbolje. Uverite se zašto smo među najboljima. Dobrodošli u Zlataru Babić Beograd!

Burme Cene

Cene burmi u Beogradu mogu varirati u velikom rasponu – u zavisnosti da li tražite burme od belog zlata, burme od žutog zlata ili burme od neke druge legure. U Zlatari Babić se konstantno trudimo da unapredimo tehnologiju izrade kako bi ponudili što bolji kvalitet burmi i naravno pružili najbolje cene burmi u Beogradu. Pogledajte ažurirane cene burmi u našem cenovniku:

Burme Beograd

U Beogradu možete pronaći veliki broj zlatara, kao i samih burmi. Zlatara Babić se već dugi niz godina trudi da izabere i ponudi kvalitetne, jedinstvene i unikatne burme na dve lokacije u Beogradu, kako bi svima bile dostupne. Burme u Beogradu možete pronaći na: